July 17, 2012

ON BIKES......IN SAALBACH...#2






















Second part of my Saalbach post J…..enjoy!

7 comments:

  1. tak to musel byt zazitok stravit cas v tomto prostredi.. vyzera to uzasne, citim z toho "osvetu" ;)
    tie "nohe hore v Mavicoch su tvoje? pekne ;) doriadene.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veru! Tie nohe sú moje ;). Aj predlaktie má spomienku na tento výlet! Naozaj krásne miesto ten Saalbach!!!!!

      Delete
  2. jaj počkaj, to bolo na tom DHčku s SPDčkami? lol .) good girl.. v poslednej dobe stretávam len statočné ženy.. dakujem.. idem si oholiť nohy .)

    ReplyDelete
  3. Anoooo :)! Na Stupavskom budes?

    ReplyDelete
  4. símťa, so všetkým rešpektom, ale už mi to príde ako nafúknutá bublina.. TV, vrtuľníky, veľa ľudí, pomerne vysoké štartovné (som väčný hundroš) malý priestor, veľa fotografov (s výnimkami) a príliš veľa borcov v bielom..
    Max podporím Greenbike vBA.. ideme túto nedeľu na časovku na Zoške v Modre, potom je samozrejme Dubničák a ešte si niečo vyberieme.. inak predošlá foto jak si v tých modrých okulároch je cool, páči sa mi ,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja to mám z domu 5 min :)do parku v Stupave!!! Tento rok tam ani moj drahy nejde - ale kuknut sa mozno pojdeme. Mozno je to uz "nafuknute" - ale ja som zas vecny optimista - radsej nech je takychto sportovych akcii aj 100!! - lepsie ako ziadna!!!! A bdw....modra je moja najoblubenejsia farba :)!!!

      Delete
  5. no tak to máš fakt za humnami ,) súhlasím s tebou ked hovoríš o športových akciách ako takých, rozhodne je toho stále málo. áno :D modrá je tiež moja super farba, preto som si zadovážil červené okuliare.. My zasa často jazdíme v Modre, vidíš? a modré zátišie v Ikei sa mi veľmi pozdávalo ,) farby..hmm.. máš dobré sklo na foťáku, nádherne vycítiť tie tóny.. no ništ, do mesta na kaficu teraz ,) vycítiť tóny mesta
    M..

    ReplyDelete