April 01, 2012

MERKUR .....výstava z múzea!





























V sobotu nebola predpoveď počasia veľmi priaznivá........na doobedňajšom programe sa zhodla celá rodinka - ide sa do múzea. Najväčšou motiváciou bol vypchaný medveď z výstavy zvierat, ktorý bol premenovaný vďaka deťom na "napchatého macka". Od rána mi bola kladená len jedna otázka: "Mamí, ideme na napchatého macka?".....veľmi sme sa na tom bavili :)
Po príchode, nás najprv prekvapila teta v šatni - "tu si ten ruksak nedávajte.....tu nestojte.... jaj vy máte tak veľa búnd" (až 4 pri 4člennej rodine!)...... Po mojom opýtaní sa, prečo si nemôžem položiť ruksak na kreslo, ktoré bolo v šatni hneď pri odovzdávaní kabátov (nie za okienkom) mi teta hovorí - "no lebo tam sedím ja!". Zdvorilo som dovolila oponovať - "prepáčte, ale veď teraz tu nesedíte" - teta tam mala ešte asi 3 miesta na sedenie :). Teta odpovedá: "No áno, teraz tam nesedím"...Povedala som si v duchu len jedno "nehovor nič, sama nevieš, ako sa budeš správať, keď budeš mať asi 80 rokov".
Hneď ako sme zložili bundy v šatni, vybrali sme sa na misiu hľadať "napchatého macka" . Po pár krokoch nás čakalo prvé prekvapenie - nádherná výstava histórie stavebnice MERKUR......asi netreba hovoriť, že polku času v múzeu sme trávili práve skladaním lavičiek, panáčikov, srdiečok ........Veľmi pekná výstava - utekajte sa pozrieť :)...

1 comment:

  1. Bežím tam, veď Merkur je vymakaný! Vďaka za tip.

    ReplyDelete