May 25, 2012

IN THE PARK

















 


My children spend most of their time together. They visit the same kindergarten, have same friends, share same toys, they even like the same kind of food. Day like this one is rare in their lives. We made a plan with my little one to visit the park. Tinka spend her time on holiday for the whole week. I felt like having no kids in some way…..even if they love each other, they use to argue for small things sometimes, have conclusions in what to do and where to go. There has been none of that this time. I became a silent follower. To watch a three year old child having a walk in the park is marvelous……..

*******

Moje deti trávia väčšinou času spoločne. Navštevujú rovnakú škôlku, majú rovnakých kamarátov, rovnaké hračky a dokonca majú rovnaké chute. Dni ako tento sú veľmi zriedkavé v ich živote. Naplánovali sme si s mojou malou žabou, že pôjdeme do parku. Staršia Tinka bola celý týždeň na prázdninách. Miestami som sa cítila ako bez detí.....napriek tomu, že sa dievčatá veľmi ľúbia, sem tam majú škriepky, nezhody kam ísť a čo robiť. Nič také  som teraz nemusela zažívať. Stala som sa tichým následníkom. Pozorovať malé trojročné dieťa ako sa samé špacíruje po parku je jednoducho nádhera......

7 comments:

  1. volím tú foto s jabĺčkom a fajčiacou..dámou :) tento park je výborný, kedže pracujem v parkAU toweri vybehnem si na obed von. je tu fakt kľud..

    ReplyDelete
  2. Mohlo by takých miest byť viac! ......

    ReplyDelete
  3. veru mohlo, bol by to obrovský prínos pre nás a hl pre deti!.. počula si o štatistike že BA patrí k mestám s najviac zalesnenou plochou a tuším dokonca globálne?.. je v tom započítaný totiž Horský park ,)
    btw. opekanie slaninky ako v divočine praktizujeme ani nie 500m od parku.. niekedy je to tu fajn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som v starom meste vyrastala - v "horskáči" som bola každý deň s mojim psom :) - mám veľmi rada tento park. No ale ked porovnám, kolko zelene bolo v centre ked som bola malá a teraz, tak akosik netuším, od kial nabrali tie štatistiky :)

      Delete
  4. zle som sa vyjadril, ta štatistika bola vyrátaná spolu z lesmi na žel.studničke a všetko naokolo vlastne.. patrí to pod mesto..
    v lese som tu často a ked nie BA tak všade po SVK, aj zajtra :) btw. ideme na maraton do Kremnice zajtra a o týždeň Fatranský ,)

    ReplyDelete
  5. Marti, já mám tak ráda tvoje fotky! Tentokrát mě na nich baví dokonalá bezstarostnost. Tleskám! ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne Vivi :).....veľmi ma potešil tvoj koment!

      Delete